.Eversweb.nl
© copyright a. evers 2018

De tuin:

Vroeger

Home Geesteren Norfolk terriër Tuin Archief Flora en fauna Grote klussen - dorp - Norfolk - Nieuw planten - Fietsen - Op de fiets - Terry - De tuin vroeger - Foto en film - Oranjefeest ‘18 - De tuin nu
Toen ik najaar 2005 m’n huidige woning kocht, was me duidelijk dat er nog wel het een en ander diende te gebeuren. Niet zo zeer in huis als wel in de tuin. Een lekke vijver, een vervallen tuinschuur, een matig onderhouden tuin en een op instorten staande pergola voor en achter het huis. Wel lag er een duidelijk plan ten grondslag aan de tuin, dus dat was mooi meegenomen. Eerst even wat beelden om het een en ander te illustreren.
Als de tuin is opgeknapt door heel veel te verwijderen en te vervangen door andere beplanting of bestrating, dan is de tuin al weer snel toonbaar. Niet in de laatste plaats ook, omdat ik aan tuinplanten de eis stel dat ze kunnen bloeien. Elk jaargetijde heeft haar eigen bekoring en dat is terug te zien in de tuin. Daarom nu wat foto’s, die dit illustreren. Klik op het jaargetijde hieronder en kijk wat volgt.

En toen …..